Thema Gifts

Unieke cadeaus voor elke gelegenheid

Per gelegenheid een kleine selectie van onze mogelijkheden en assortiment. Uiteraard kunnen we overal een pakketje voor maken en hebben wij ten alle tijden voor meeste momenten ook bijpassende producten en labels. In de winkel is natuurlijk nog veel meer keus.


Gefeliciteerd! 

Diverse artikelen om iemand mee te feliciteren. 

Als op zich zelf staand cadeau of verwerkt in een pakket.

Juffen en Meester Bedankjes


In de winkel is er rond deze periode van alles te vinden aan leuke kleinigheidjes om de juffen en meesters mee te bedanken.

Pensioen en afscheid


Het moment dat iemand weg gaat wil je niet zo maar voorbij laten gaan. Een mooi pakket met een leuk tekst cadeautje erbij, wordt natuurlijk altijd goed ontvangen.

Nieuwe woning/ samenwonen 


Housewarming party, maar je weet niet wat je moet geven? 

Vaderdag en Moederdag


In mei en juni zet je je moeder en vader weer in het zonnetje. Ons assortiment is elk jaar weer anders , met leuke en lieve extraatjes die je hen cadeau kunt doen.

Beterschap


Klein opkikkertje is altijd welkom, bijvoorbeeld lekker theetje om mee bij te komen.

Dag van de Zorg


Bedankje en hart onder de riem. Op deze dag mogen ze extra in het zonnetje en hebben we in de winkel een leuk assortiment aan mooie pakketjes. Ook bestelbaar voor bedrijven.

Bedankt!


Voor je hulp, dat je er voor me bent, oppas hebt gespeeld, voor wie je bent.... er is altijd wel een goede reden voor een bedankje.

Trouwen / Bruiloft


Bruiloft, Jubileum, aanstaand huwelijk.... bij een uitnodiging voor zulke feesten neem je iets lekkers en liefs voor beide mee, zodat ze later samen kunnen nagenieten.